Indkøbskurv 0 Vogn
    Valutaer:
    danish
 

Shipping & Returns

Fragt og levering

1. Forsendelse

Vi bruger International Express Service for alle internationale leverancer. Ordrerne normalt afsendes inden for 48 timer fra ordredato. Efter varerne afsendes, vil vi give dig en tracking nummer til sporing online med det samme. Rederiet tager normalt omkring 5-9 dage for dør til dør levering.
2. Aflysninger

Hvis du ønsker at annullere din ordre, pls email os straks. Afsendt ordrer kan ikke annulleres. Håber du kan forstå. Tak.
3.Vender tilbage

I den lejlighedsvise tilfælde af fabrikationsfejl, ville vi erstatte / reparere produkterne uden omkostninger til customer.To returnere en vare, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne skal returneres unuesd og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Efter at have modtaget returvarer, vil vi refundere din fulde betaling.
4. Udveksling

At udveksle et produkt, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne kan udveksles under de forhold, unuesd og i original stand med alle de originale emballage og etiketter. Når returnerer en vare til en udveksling, skal du sørge for, at dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er klart angivet.
Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger spores shipping. Hvis dine varer taber på vejen, kan du spore rederiet. For oversøiske ordrer denne proces nogle gange kan tage op til 30 dage.
5. Forsikring

Du behøver ikke at betale ekstra penge for forsikringen. Rederiet vil være ansvarlig for alle de ting, de forpligter. Over 99% af elementer vil blive leveret sikkert. I tilfælde din vare bliver væk eller beskadiget, vil vi være ansvarlig for halvdelen af tabet.
Tilbage